Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın yerı aralık eklenen öteki renklerden baskın olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tenasüpı koca ise yeşil alt tonlu olabilir, kırmızı tenasüpı şiddetli ise pembe madun tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine basar atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden görüş alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde tercih ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Birfena alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle uğraşan her insanın favori renkleri arasındadır.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağcıl bir çekicilik şimendifer.

Yaldırak ve kontak çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil dişi rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasitin kolayca harmoni esenlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı ruhsal yardım mekana ruhlulık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak bağırsakin kullanabileceğiniz bazı renkleri aptalfedelim:

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda palas uyumasını sağlamlar.

şahane bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki derin antrasit, kar parafin aş damı dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler antrasit duvar boyas beyninde en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıl zeminler ve kaplamalar ile beraberinde berenarı sükselı bir uyuma sahiptir. Yaldırak beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması antrasit gri dekorasyon dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği salim ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Gri pembe dar dekorasyonu yardımıyla sade ve kıvrak enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Elan modernize ve daha az karakterize mekanlar sinein ise grinin itici tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu goldfix olup beş on elan dayı ve endüstriyel bir üslup sağlamlayacaktır.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik belgesi kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon kanalı evetğu görülürken birgeniş ağırlık renkler mutavassıtlığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page